172 deltakere på årets Ørasprint! Mange knallgode tider. Les foreløpig rapport her

+ 58 i trim
+ 21 0-6år
+ 47 7-12år
= 172 totalt
Så mye folk har vi ikke hatt på våre arrangement siden Klempheia rundt's glanstid! Kjempestas med mange unger og mange konkurranseløpere.

Løpeforholdene var vel greie nok, men lett regn og lett vind og temperatur rundt 5 grader innbyr ikke til trivsel. Uansett, mye folk og mye liv varmer!

Som vanlig stilte Supermann (eller Superwoman) i barneløpene (350m og 600m), der han bidro der det trengtes motivasjon. Et populært innslag! Barneløpene ble preget av høy fart, og det er mulig Supermann vil få en fartsbremsrolle i senere løp....

Konkurransen inneholdt både god bredde og topp. Pallen ble tapetsert med Strindheim-løpere, med flere tider under 15 min, som er innmari fort! Oppfordrer alle til å prøve å sette tredemølla på 20,3 km/t og se hvor lenge dere holder ut. Må oppleves. Først inn kom Trond Einar Pedersli på 14.47, like foran fjorårsvinner Trond Ørjan Eide og Mats Bjørgum. Suveren vinner i dameklassen ble Namdal-løperen Maria Sagnes Wågan med ny pers på 16.55. Maria vant forøvrig NM terrengløp i høst, og tok sølv i vårens nm.

Gode tider ble det også på hemnværingene. Solid pers på både Tore Berdal, Øyvind Bertelsen-Tangvik, Lars Ole Hageskal og Ingrid Vuttudal. Både Ingrid og Marit Moe Berg havnet på pallen med henholdsvis 2. og 3.plass. Joakim Sødal stilte som "hare", og løp i front i starten, og løp "rolig" siste runden, inn til 16.14.

Så må vi skryte av Ove Aunli, som åpnet sin butikk etter løpet, slik at konkurranseløperne fikk bruke sine gavekort de fikk i premie før de reiste tilbake til byen :-)

I vår lokale firmakonkurranse (der både lokale firma, organisasjoner, foreninger, syklubber, bridgelag o.l. kunne delta...) var det Hemne Treningssenter som mønstret flest deltakere med sine 12, og kapret dermed den gjeve "Sprekeste gjeng"-prisen, knepent foran kommunestyret med sine 10 poeng. Kommunestyret stilte med 8, men 2 av de løp konkurranse, noe som teller dobbelt. "Sprekeste gjeng"-prisen er en vandrepremie der alle sprekeste gjenger vil stå innskrevet.

Vi kjørte hemmelige idealtider, ei gåtid og ei joggetid, der de av trimklassen som kom inn nærmest fikk en fruktkurv. Årets priser gikk til Nina Glomstad og Sylvia Moe/Aslaug Sødal (som gikk i lag).

Neste år satser vi på at vi flytter hele arrangementet inn i Øragata. Enten på Kjørsetorget eller ved Kulørn. Det gleder vi oss til!

Mona Ledahl Rostad stilte som fotograf, og tok mange bilder som er lagt ut her: https://1drv.ms/f/s!AvNGU3Dr82_5nz4m4zIVPOgvvFrh